KENT KONSEYİNDEN “VAR OLMA SAVAŞI” KONFERANSI

Buradasınız: Haberler - Kent Konseyinden “var Olma Savaşı” Konferansı

433 görüntülenme - Tarih: 30.12.2016    YAZDIR

Erzincan Kent Konseyi kültürel etkinlikler kapsamında Var Olma Savaşı isimli konferans düzenledi.

Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekanı Necmettin Tozlu’nun konuşmacı olarak katıldığı, konferansa,  Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Erzincan Belediye Başkan Danışmanı Metin Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş, Erzincan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Buyruk, il protokolü ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Kurtuluş Savaşı’nın halen devam etiğinin ve millet var olma savaşı verdiğimizi söyledi.

Katılımcıların ilgiyle dinlediği programın sonunda Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekanı Necmettin Tozlu’ya  Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından  Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında üretilen el işlemeli bakır tepsi hediye edildi.