KANALİZASYON HATTI YENİLEME ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ.

Buradasınız: Haberler - Kanalizasyon Hattı Yenileme Çalışmalarında Sona Gelindi

661 görüntülenme - Tarih: 01.12.2016    YAZDIR

Çalışmaları çevreci belediyecilik anlayışıyla sürdüren Erzincan Belediyesi, Cansuyu ikinci etap çalışmaları kapsamında yürütülen 20 km’lik kanalizasyon hattı ve Atık Su arıtma tesisi çalışmalarına devam ediyor.

1 Aralık Perşembe günü yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Erzincan Belediyesinin en büyük projelerinden biri olan Cansuyu projesi ikinci etap çalışmaları kapsamında 20 km’lik kanalizasyon hattı yenileme çalışması gerçekleştiriyoruz. Büyük bölümünün tamamlandığı projenin akabinde bu bölgelerde ertelenen asfalt çalışması da tamamlanacak. Yine Cansuyu projesi kapsamında sürdürdüğümüz Atık Su Arıtma tesisimizde 1 Ocak tarihinde tamamlanmış olacak. Bu iki projenin yaklaşık maliyeti 20 Milyon TL. Daha yaşanabilir bir Erzincan için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.