BAŞKAN BAŞSOY’DAN ESKİ SANAYİ BÖLGESİ ESNAFINA ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Eski Sanayi Bölgesi Esnafına Ziyaret

599 görüntülenme - Tarih: 29.11.2016    YAZDIR

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyor.

29 Kasım Salı günü Eski Sanayi esnafıyla bir araya gelen Başkan Başsoy’a,  Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları eşlik ettiler.

Esnafla bir süre sohbet eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Göreve geleli yaklaşık üç yıl oldu. Bu zaman zarfında mesai arkadaşlarımızla birlikte 26 mahallemizin tamamında hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece şehir merkezinde toplam 100 Milyon TL. Altyapı çalışmalarımızda sona yaklaştık. Arıtma tesisimizin kapasitesini artırdık. Türkiye’nin en modern atıksu arıtma tesisini inşa ediyoruz. 20km ye yakın kanalizasyon hattı,en az 200 km yakın asfalt,130 km ye yakın kaldırım çalışması tamamlanmak üzere. Bunların yanında birçok çalışmamız daha var.” dedi.