BAŞBAKANIMIZ SAYIN BİNALİ YILDIRIM ERZİNCANDAYDI

Buradasınız: Haberler - Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Erzincandaydı

704 görüntülenme - Tarih: 08.11.2016    YAZDIR

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, bir dizi açılış programına katılmak üzere Erzincandaydı.

6 Kasım Pazar günü sabah saatlerinde ilimize teşrif eden Başbakanımız, ilk olarak et ve süt kurumu beyaz et entegre tesislerinin açılışını gerçekleştirdi.

Sayın Başbakanımıza, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Hayati Yazıcı, Mustafa Elitaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin  Karakelle ve Serkan Bayram eşlik ettiler.

Gerçekleştirilen açılış programının ardından Bayburt’a hareket eden sayın Başbakanımız, akşam saatlerinde ise Üzümlü ilçemiz doğalgaz açılış törenine katıldı.

Sayın başbakanımız aynı gün gece geç saatlerde ilimizden ayrıldı.