BAŞKAN BAŞSOY MİMAR SİNAN MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Mimar Sinan Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

651 görüntülenme - Tarih: 27.10.2016    YAZDIR

Çalışmalarını katılımcı belediyecilik anlayışıyla sürdüren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 26 Ekim Çarşamba akşamı Mimar Sinan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mimar Sinan İlkokulunda düzenlenen Mahalle Meclis Toplantısı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda mahalle sakininin katılımı ile gerçekleşti.

Okul Müdürü Önder Demir ve mahalle Muhtarı Hamza Alkan tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından bir açıklama yapan Başkan Başsoy “Gerçekleştirdiğimiz her çalışmayı paydaşlarıyla birlikte şekillendiriyoruz. Sizlerin düşünceleri bizler için çok önemli.” Dedi.

Daha sonra mahallede yürütülen belediye çalışmaları hakkında kısa bir sunum yapıldı ve ardından mahalle halkının Başkan Başsoy’a doğrudan yönelttiği sorulara geçildi. Belediye yetkilileri tarafından bizzat not edilen konuların derhal çözülmesi için çalışmalara başlanacağı bildirildi.