MENGÜCELİ MAHALLESİNDE MAHALLE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Buradasınız: Haberler - Mengüceli Mahallesinde Mahalle Meclis Toplantısı Yapıldı

560 görüntülenme - Tarih: 20.10.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Meclis toplantıları devam ediyor. 19 Ekim Çarşamba günü Mengüceli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, mahalle halkının sorunlarını yerinde dinledi.

Mengüceli Mahallesi Erzincan Ortaokulunda gerçekleştirilen Mahalle Meclis Toplantısı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda mahalle sakininin katılımı ile gerçekleşti.

Erzincan Ortaokulunda Müdürü Temel Çiçek ve Mengüceli Mahallesi muhtarı Reşat Bağdaş’ın konuşmaları ile başlayan toplantıda bir açıklama yapan Başkan Başsoy

“Gerçekleştirdiğimiz her çalışmayı paydaşlarıyla birlikte şekillendiriyoruz. Sizlerin düşünceleri bizler için çok önemli.” Dedi.

Daha sonra mahallede yürütülen belediye çalışmaları hakkında kısa bir sunum yapıldı ve ardından mahalle halkının Başkan Başsoy’a doğrudan yönelttiği sorulara geçildi. Belediye yetkilileri tarafından bizzat not edilen konuların derhal çözülmesi için çalışmalara başlanacağı bildirildi.