SPORCULARDAN BAŞKAN BAŞSOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Sporculardan Başkan Başsoy’a Ziyaret

444 görüntülenme - Tarih: 10.10.2016    YAZDIR

Amatör Spor Kulüpleri Haftası dolayısı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Abdültalip Altay, Spor Şube Müdürü Fatih Çöpür, ASKF Başkanı Lokman Turak Milli Antrenörler ve Ülkemizi çeşitli branşlarda temsil eden milli sporcular Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Erzincan Belediyesi olarak sporun tüm branşlarını ve Amatör Spor Kulüplerini maddi manevi destekliyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak maksadıyla spora yönlendirmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve bu işe gönül veren sporcu kardeşlerimizle birlikte sporcularımızın başarılı olabilmesi için desteklerimiz devam edecek. Şehrimizde yetişen birçok sporcu çeşitli branşlarda büyük başarılara imza attı. İnşallah bunun devamı da gelecek. Ben bu vesileyle tüm sporcularımızı ve onları yetiştiren hocalarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.