İZZET PAŞA MAHALLESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Buradasınız: Haberler - İzzet Paşa Mahallesinin Çehresi Değişiyor

726 görüntülenme - Tarih: 05.10.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, yaklaşık 20 yıldır hizmet götürülmemiş olan İzzet Paşa mahallesinde asfalt kaplama çalışmalarına başlandı. Altyapı çalışmalarının tamamladığı sokaklarda 16 km asfalt kaplama çalışması gerçekleştiriliyor. 32 km kaldırım çalışmasının da gerçekleştirildiği İzzet Paşa mahallesinde, asfalt kaplama çalışmalarının tamamlanmasıyla altyapı ve üstyapısı tamamlanmış örnek bir mahalle haline gelecek.

5 Ekim Çarşamba günü mahallede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ İzzet Paşa mahallesinde yaklaşık 20 yıldır hiç hizmet götürülmemiş. Bu mahallede öncelikle 32 km kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Şimdide altyapısı tamamlanan sokaklarda 16 km asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız.” Dedi.