ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

446 görüntülenme - Tarih: 26.09.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Asfalt çalışmalarını Atatürk Mahallesi Aydınlık Evler bölgesinde sürdüren Erzincan Belediyesi, bu mahallede 5,966 ton asfalt kullanarak 35,512 m2 alanda asfalt kaplama çalışması yürütülecek.

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Çalışmalarımızı belli bir program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl  rekor seviyede altyapı, asfalt ve kilit parke kapama çalışması gerçekleştirdik. Planlı ve programlı bir şekilde tüm hemşehrilerimize ulaştık. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Atatürk  mahallesinde asfalt ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Bu mahallede 5,966 ton asfalt kullanarak 35,512 m2 alanda asfalt kaplama çalışması yürüteceğiz. Bu yıl 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” Dedi.

Atatürk Mahallesi muhtarı Abdurrahim Aktepe ise gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Erzincan Belediyesine teşekkür etti.