İLKYARDIM VE YANGIN KONUSUNDA ŞOFÖRLER BİLGİLENDİRİLDİ.

Buradasınız: Haberler - İlkyardım Ve Yangın Konusunda Şoförler Bilgilendirildi

1837 görüntülenme - Tarih: 06.09.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, Erzincan Özel Halk Otobüsü çalışanlarına ilkyardım ve yangın çeşitleri ve yangına ilk müdahale eğitimi verildi.

Erzincan İtfaiye müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık hizmetleri personeli tarafından verilen eğitimlerde kazazedelere ilk müdahale ve yangın anında neler yapılması gerektiği konularında bilgiler verildi.

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personeli Harun Akyüz tarafından verilen yangın söndürme eğitiminde, LPG ve doğalgaz kullanımında dikkat edilecek hususlar, yangın türleri, araç yangınları, yangın söndürme cihazlarının kontrolü ve kullanımı konuları anlatıldı.

Araçta yangın söndürme tüplerinin mutlaka bulundurulması gerektiğini vurgulayan Akyüz, “Yangın söndürme cihazlarının, TSE’nin standartlarına uygun olması gerekiyor. Yangın söndürme tüpü üreten firmaları doğru tespit edin. Sırf aracı muayeneden geçirmek için göstermelik yangın söndürme cihazı almayın” dedi.