13 ŞUBAT CADDESİNDE KANALİZASYON HATTI YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - 13 Şubat Caddesinde Kanalizasyon Hattı Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

1230 görüntülenme - Tarih: 26.08.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi ihtiyaç duyulan bölgelerde kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor.

13 Şubat caddesinde yürütülen çalışmaların akabinde ertelenen asfalt ve kaldırım çalışmaları da en kısa sürede tamamlanacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre bırakma gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda çevresel yatırımlara çok önem veriyoruz. Yağmurlu havalarda zemin altındaki katlarda problem yaşayan bölgeler tespit edildi. Bu bölgelerde kanalizasyon şebekesinden kaynaklı problem yaşanmaması için şebekeyi yeniliyoruz. Cansuyu projesi 2. Etap çalışmaları kapsamında şehir genelinde 20 km kanalizasyon çalışması yürütüyoruz.” dedi.