YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Yağmur Suyu Drenaj Hattı Çalışmaları Devam Ediyor

1282 görüntülenme - Tarih: 25.08.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi yağmur suyundan kaynaklanan su taşkınlıklarının önüne geçmek için yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yaz sezonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçiren Erzincan Belediyesi, şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri bir yandan  şehir merkezinde birçok cadde ve sokakta asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarına  devam ederken, bir yandan da Şehir merkezinde şiddetli yağışlarda hemşehrilerimizin yağmur ve kar sularından zarar görmemeleri için yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları gerçekleştiriyor.

Talip Kaban Bulvarında yürütülen çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Uzun zamandır hizmet bekleyen Talip Kaban Bulvarında yağmur drenaj çalışması gerçekleştiriyoruz. İnşallah kış ayları gelmeden bütün çalışmalarımızı tamamlayacağız.” Dedi.