BİNLERCE ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞTU

Buradasınız: Haberler - Binlerce Çiçek Toprakla Buluştu

1916 görüntülenme - Tarih: 16.08.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, kent merkezinde bulanan refüj, kaldırım ve parklara çiçek dikimi çalışmaları devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan seralarda yetiştirilen  binlerce çiçek ve ağaç fidanı toprakla buluşturuluyor. Gerçekleştirilen çalışmalar hava sıcaklıklarından dolayı akşam saatlerinde yapılıyor.

Yürütülen çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Şu ana kadar şehir genelinde binlerce  çiçek fidesi toprakla buluşturuldu. Bu çiçeklerin tamamını kendi personelimizle, kendi seralarımızda ürettik. Hemşehrilerimizin de desteğiyle büyük çalışmalara imza atacağız ve gerçekleştirilen çalışmalar ile Erzincan'ı dünyanın en yeşil kentlerinden biri haline getireceğiz. Emeğinden dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.