DEMOKRASİ NÖBETİNİN SON GÜNÜNDE MEYDAN DOLDU TAŞTI

Buradasınız: Haberler - Demokrasi Nöbetinin Son Gününde Meydan Doldu Taştı

484 görüntülenme - Tarih: 11.08.2016    YAZDIR

15 Temmuz Cuma günü yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Cumhuriyet meydanını boş bırakmayan hemşehrilerimiz demokrasi nöbetinin son gününde de meydanı doldurdu.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı  Cemalettin Başsoy, il protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının vatandaşları selamlaması ile başlayan programda, şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Daha sonra konuşma yapan Erzincan belediye başkanı Cemalettin Başsoy “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 27 gündür bu meydanı terk etmeyerek vatan nöbeti tutan siz değerli hemşehrilerime ve burada sizlere hizmet eden belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise  “Sela ile başlamıştık, sela ile bitirelim. Pazar günü virgül koymuştuk bugün nokta koyduk. Ama bizim için paragraf başları hiç bitmez. Yeni bir paragraf yazmak istediğimizde yine buradayız. ”dedi.

Daha sonra barkovizyondan darbe gecesi görüntüleri ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması yayınlandı.

Demokrasi nöbetlerinin 27. ve son günü Erzincan Belediyesi Mehter takımının gösterileri ile sona erdi.