İNÖNÜ MAHALLESİ 5. SOKAK HAYIRLI OLSUN

Buradasınız: Haberler - İnönü Mahallesi 5 Sokak Hayırlı Olsun

688 görüntülenme - Tarih: 09.08.2016    YAZDIR

Alt yapı çalışmalarının tamamladığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kaldırım çalışmalarının tamamlandığı İnönü mahallesi 5. sokakta asfalt çalışması tamamlandı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Çalışmalarımızı belli bir program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmadık. Geçtiğimiz yıl  rekor seviyede altyapı, asfalt ve kilit parke kapama çalışması gerçekleştirdik. 20 yıla aşkın süredir hizmet girmemiş mahalle ve sokaklarımız bulunuyordu. Planlı ve programlı bir şekilde tüm hemşehrilerimize ulaştık. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. İnönü Mahallesi 5 sokakta ve asfalt kaplama çalışmalarını tamamladık Bu yıl 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 2016 yılı sonunda asfalt ve kaldırım problemini ortadan kaldıracağız” dedi.