KAVŞAK VE REFÜJLER YENİLENİYOR

Buradasınız: Haberler - Kavşak Ve Refüjler Yenileniyor

623 görüntülenme - Tarih: 05.08.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehrin vitrini konumundaki refüj ve kavşaklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Eski Otogar Kavşağında ve 75. Yıl bulvarında bulunan refüjlerde çalışmalara başlayan belediye ekipleri bu alanları mevsimlik çiçeklerle donatıyor.

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Kentimizin vitrini konumunda ki kavşaklarda peyzaj çalışmaları yürütüyoruz. Bu alanları kendi seralarımızda yetiştirdiğimiz mevsimlik çiçeklerle donatıyoruz. Tabi ki çalışmalarımız bununla sınırlı değil şehrimizde aynı anda birkaç noktada çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle gerçekleştirmeyi planladığımız Vasgirt deresi ve Geçit deresi rekreasyon çalışmalarıyla şehrimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 m2 daha arttırmayı planlıyoruz.”dedi.