İTFAİYE BİNASI HIZLA YÜKSELİYOR

Buradasınız: Haberler - İtfaiye Binası Hızla Yükseliyor

614 görüntülenme - Tarih: 05.08.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehrimizde yangın, doğal afet gibi yaşanılacak olumsuzluklara anında müdahale edebileceği, çağın gereksinimlerine cevap verebilecek modern bir itfaiye binasının yapımına Fatih Mahallesi, Kızılay Afet Koordinasyon Merkezi’nin yanında başladı. İtfaiye binasının 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Bir şehrin gelişmesi ve kalkınması için öncelikle alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması gerekmektedir. Biz bu problemi büyük ölçüde hallettik. Şimdi ise daha büyük projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. Hali hazırda hizmet veren İtfaiye binamız yıpranmış ve çağın çok gerisinde. Şehrimize yakışır modern bir İtfaiye merkezinin inşasına geçtiğimiz aylarda başladık.  İnşallah mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız ” dedi.