DEMOKRASİ NÖBETİ GÜNDÜZ DE DEVAM ETTİ

Buradasınız: Haberler - Demokrasi Nöbeti Gündüz De Devam Etti

827 görüntülenme - Tarih: 22.07.2016    YAZDIR

Erzincan’da demokrasi nöbeti gündüz de devam etti. Cumhuriyet meydanında binlerce kişi Cuma namazında birlik ve beraberlik mesajı verdi Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır’ın kıldırdığı Cuma namazı öncesi Kur’an ‘Kerim Okundu. Cuma hutbesinde ise vatandaşlar toplu olarak dua ettiler.

Erzincan tarihinde bir ilkin yaşandığı Cumhuriyet meydanın da kılınan Cuma namazına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve il Protokollü katıldı.

Cuma namazında hutbeye çıkan Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır verdiği vaazda Darbe girişimi sırasında uğradıkları saldırı sonucu hayatını kaybederek şehit olan herkese Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Karabayır vaazında; “15 Temmuz gecesi yaşanan olayda hiçbir güç Allah aşkı vatan sevgisi ile dolan yüreklerden daha üstün olamaz ” dedi.