ARA SOKAKLARDA ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Ara Sokaklarda Asfalt Kaplama Çalışmaları Devam Ediyor

1250 görüntülenme - Tarih: 14.07.2016    YAZDIR

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını sürdürerek belediye kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanmaya gayret eden Erzincan Belediyesi, Mimar Sinan mahallesinde çalışmalara başladı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Çalışmalarımızı belli bir program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmadık. Geçtiğimiz yıl  rekor seviyede altyapı, asfalt ve kilit parke kapama çalışması gerçekleştirdik. 20 yıla aşkın süredir hizmet girmemiş mahalle ve sokaklarımız bulunuyordu. Planlı ve programlı bir şekilde tüm hemşehrilerimize ulaştık. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Mimar Sinan mahallesinde kaldırım çalışmalarını tamamladık şimdi de asfalt kaplama çalışmalarına başladık. Bu yıl 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 2016 yılı sonunda asfalt ve kaldırım problemini ortadan kaldıracağız” dedi.