ERZİNCAN BELEDİYESİNDEN KARDEŞLİK İFTARI

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesinden Kardeşlik İftarı

2058 görüntülenme - Tarih: 01.07.2016    YAZDIR

Rahmet, bereket ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayında sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha sergileyen Erzincan Belediyesi, şehrimizdeki yetim ve öksüz çocukları da unutmadı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen organizasyona Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldılar.

Programda masaları tek tek dolaşarak çocuklarla ilgilenen Başkan Başsoy, konuşmasına geçtiğimiz gün Atatürk Hava Limanında yaşanan terör hadisesini kınayarak başladı.

Birlik ve beraberliğin şehri Erzincan’da sizlerin fitneye, fesada asla izin verilmeyeceğini belirten Başkan Başsoy, kamu kurumlarının, özellikle belediyenin yetimlerin emrinde olduğunu söyledi.

Yemek sonrasında çocuklara hediyeler takdim edildi