ERZİNCAN BELEDİYE PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

2175 görüntülenme - Tarih: 28.06.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelen belediye personeli, güzel bir Ramazan akşamı geçirdi.

Erzincan Belediye personeli geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’ un ev sahipliğinde özel bir restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcılarımız Halit Mutlu, Karabey Atıcı, Sami Mollaoğulları, birim yöneticileri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

27 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilen iftar programında bir konuşama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Sizlerle birlikte çok güzel bir iki yıl geçirdim. Bu süre zarfında göstermiş olduğunuz performansla kentimizi ülkemizin en güzel şehirlerinden biri haline getirdik. Gerçekleştirilen her işte sizlerin alın teri var. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” dedi.