BELEDİYEDEN RAMAZAN MESAİSİ

Buradasınız: Haberler - Belediyeden Ramazan Mesaisi

2068 görüntülenme - Tarih: 27.06.2016    YAZDIR

Yaz sezonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçiren Erzincan Belediyesi, şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri bir yandan  Ekşisu Mesire alanında çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ise, şehir merkezinde Bahçeli Evler Mahallesi, Atatürk Mahallesi, İnönü Mahallesi ve Adnan Menderes Caddesinde kaldırım yenileme çalışmalarına  devam ediyor. Ayrıca Şehir merkezinde şiddetli yağışlarda hemşehrilerimizin yağmur ve kar sularından zarar görmemeleri için Talip Kaban Bulvarında yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başladı.

Talip Kaban Bulvarında yürütülen çalışmaları inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Uzun zamandır hizmet bekleyen Talip Kaban Bulvarında yağmur drenaj çalışması gerçekleştiriyoruz. İnşallah kış ayları gelmeden bütün çalışmalarımızı tamamlayacağız.” Dedi.

Gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları eşlik etti.