OSMAN PELEN CADDESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Osman Pelen Caddesinde Yol Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor

2039 görüntülenme - Tarih: 24.06.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İnönü Mahallesi Osman Pelen caddesinde yol düzenleme çalışması ile bu alandaki trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanacak.

24 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Şehir merkezine yakın ve hemşehrilerimiz tarafından sık kullanılan Osman Pelen Caddesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla trafik akışını rahatlatacağız ve söz konusu bölgede yaşanılan trafik yoğunluğunun da önüne geçmiş olacağız. Sokak sakinlerinin de rızasını alarak bu sokakta yol genişletme çalışması gerçekleştiriyoruz.

Şu anda Erzincan Belediyesi olarak şehrin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi hemşehrilerimizin daha modern ve daha huzurlu yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Halit Mutlu ,Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları eşlik etti.