BAŞSOY: MÜHİM OLAN PARK YAPMAK AĞAÇ DİKMEK DEĞİL YAPILAN İŞİN SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAMAKTIR.

Buradasınız: Haberler - Başsoy: Mühim Olan Park Yapmak Ağaç Dikmek Değil Yapılan İşin Sürekliliğini Sağlamaktır

2301 görüntülenme - Tarih: 22.06.2016    YAZDIR

Şehir genelinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Erzincan Belediyesi, park ve yeşil alanlarda çalışmalara devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği ve revize çalışmalarını sürdürüyor.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Mühim olan park yapmak ağaç dikmek değil yapılan işin sürekliliğini sağlamaktır. Ekiplerimiz mevcut park ve yeşil alanların bakım çalışmaları yapıyor. Bu amaçla tüm yeşil alanlarımızı otomatik sulama sistemleri kurarak daha verimli bir şekilde sulanmasını sağlıyoruz. Yeşil alanlara, kendi seralarımızda yetiştirdiğimiz çiçek ve ağaç fidanları dikiyoruz. Amacımız halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı halde tutmaktır. Yeşil alanlardaki bakım çalışmaları periyodik aralıklarla devam edecektir ” dedi.