1 MİLYON ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞACAK

Buradasınız: Haberler - 1 Milyon Çiçek Toprakla Buluşacak

2065 görüntülenme - Tarih: 14.06.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, kent merkezinde bulanan refüj, kaldırım ve parklara 1 Milyon çiçek dikecek.

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bitki Parkında yetiştirilen çiçekler, kent merkezinde bulanan parklar, kaldırım ve refüjlere dikildi. Yaptığı yeşillendirme ve park alanı çalışmaları ile örnek olmaya devam eden Erzincan Belediyesi, her geçen yıl hizmet çıtasını biraz daha yükselterek, Erzincan genelinde bu yıl 1Milyon adet çiçek fidesi dikimi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkan'ı Cemalettin Başsoy " Erzincan bu yaz aylarında rengârenk olacak. Şehir merkezinde 1 Milyon çiçek topraklabuluşacak. Kent merkezinde halen süren projeler de var. Bu projelere ilave
edilecek yeni projelerle birlikte hedefimiz Erzincan'ı ülkemizin en yeşil kenti
yapmak " dedi.