BAŞSOY: RAMAZAN AYI BOYUNCA TERAVİH BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Buradasınız: Haberler - Başsoy: Ramazan Ayı Boyunca Teravih Buluşmalarımız Devam Edecek

2269 görüntülenme - Tarih: 13.06.2016    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ramazan ayı boyunca her akşam bir camide teravih namazı sonrası cami cemaatinin istek ve önerilerini dinliyor.

12 Haziran Pazar günü Muhammediye Cami cemaatiyle bir araya gelen Başkan Başsoy “Ramazan ayının güzelliğini ve bereketini Erzincan’da coşkuyla yaşıyoruz. Teravih buluşmaları ile bu güzelliğe müşterek olmak ve Ramazan ayının manevi atmosferini her zaman beraber yaşamak için her gün farklı bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu buluşmalarda hem vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet etme fırsatı buluyoruz, hem de onların istek ve önerilerini yerinde dinliyoruz. Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizle teravih buluşmalarımız devam edecek" dedi.