YIL SONUNA KADAR 10 BİN AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞACAK

Buradasınız: Haberler - Yıl Sonuna Kadar 10 Bin Ağaç Toprakla Buluşacak

898 görüntülenme - Tarih: 02.06.2016    YAZDIR

Daha yaşanabilir bir Erzincan için çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi şehrimizi dünyanın en yeşil kentlerinden biri haline getirmeyi planlıyor.

Bu amaçla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan seralarda yetiştirilen fidanlarla şehrimizi donatan Erzincan Belediyesi son olarak Binali Yıldırım bulvarına yaklaşık 270 Batı Mazısı dikti.

Yaz ayları boyunca çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı “Şehrimiz, üstyapısı, altyapısı ve diğer büyük projeleriyle daha modern bir kent olma yolunda ilerliyor. Ülkemizin en yeşil kentlerinden biri olan şehrimizde birçok projeye imza attık. Şu anda 5.5 Milyon TL. ye mal olan ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan Binali Yıldırım Bulvarı’nın peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Böylece bu bölgeler daha estetik bir görünüme kavuşuyor. Bu yıl ki hedefimiz yılsonuna kadar 10 Bin ağaç ve çit bitkisini toprakla buluşturmak emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim ” dedi.