ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Buradasınız: Haberler - Çalışmalar Hız Kesmiyor

759 görüntülenme - Tarih: 01.06.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehrimizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ana arterlerde başlayan çalışmaların akabinde mahalle aralarındaki sokaklarda da hızla devam ediyor

Bahçeli Evler Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Adnan Menderes Caddesinde yoğun bir şekilde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Şehrimizi daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek için çalıştıklarını belirtti.

Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü: 2016 yılında Aslanlı, Kazım Karabekir, Cumhuriyet, Başbağlar, Yunus Emre, Gülabibey, Mimar Sinan İzzet Paşa ve Bahçelievler mahalleleri ile bazı bulvar ve caddelerde yaklaşık 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 2016 yılı sonun da asfalt ve kaldırım problemini ortadan kaldıracağız” dedi.